EZGİLİLER UZAY KAMPI’NDA

Ezgililer Eğitim Kurumları, 28.01.2018 – 02.02.2018 tarihleri arasında İzmir’in Gaziemir ilçesinde yer alan Uzay Kampı’nı ziyaret etti. Öğrencilerimiz yer çekimsiz ortamı ve bir uzay mekiği ile uzaya fırlatılmanın heyecanını yaşadılar. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz, görselliğin ön planda olduğu bir eğitim sisteminden yararlanarak uzay bilimleri ve teknolojileri alanında beş duyuya da hitap eden eğitim sürecinden geçtiler. Bununla birlikte mühendislik uygulamaları ve programlama ile robot tasarladılar. Çeşitli eğitim araçları ve simülasyon çalışmaları ile öğrencilerimiz, pozitif bilimlerin temelini oluşturan kavramları sadece görerek değil yaşayarak da öğrendiler. Kampa katılan öğrencilerimiz, sadece heyecanlı ve eğlenceli zaman geçirmekle kalmayıp kendi kendine karar verme, sorumluluk alma, takım çalışması, problem çözme gibi becerilerini geliştirme şansına sahip oldular.