EZGİLİLER TERTEMİZ

Ezgililer Eğitim Kurumları İlkokulu 2017-2018 eğitim-öğretim yılı müfredatının “Sağlığımız” konusuna bağlı olarak “İnsan sağlığı birbiriyle bağlantılı birçok faktörün dengede olmasına bağlıdır.” ana fikrine ulaşmak adına “En Temiz Sınıf” yarışması organize etti. Yarışmada 1/A sınıfı birinci, 2/D sınıfı ikinci, 3/C ve 4/B sınıfları üçüncü oldu. Yarışmanın ortaokul değerlendirmesinde 6/D sınıfı birinci, 8/A sınıfı ikinci, 5/C sınıfı üçüncü oldu. Sınıflara ödülleri törenle takdim edilirken yarışmanın ana fikrinin öğrenciler tarafından doğru anlaşıldığı ve ortak kullanım alanlarının temizliği konusunda farkındalık yaratıldığı görüldü. Öğrencilerimize ve yarışma sürecini takip eden öğretmenlerimize duyarlı davranışlarından ve Ezgililer Ailesine layık tutumlarından ötürü teşekkür ederiz.