EZGİLİLER İSTANBUL GEZİSİYLE GÖZDE LİSELERİ TANIDI

6 Aralık 2017 Çarşamba günü 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerden oluşan kafileyi taşıyan araç, okul önünden hareket etti ve böylece İstanbul yolculuğu başlamış oldu. Keyifli geçen yolculuğun ardından İstanbul’a varan kafile, kahvaltıdan sonra daha önceden yapılan programa göre liselere ziyarette bulundu. Koç Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi gibi birçok güzide liseyi gezen ve yetkililerden işleyiş ve gelenekler hakkında bilgi alan kafile, hem gelecek adına heveslendi hem de iyi bir lise ve üniversite eğitimi adına ipuçları edindi. Aynı gün bu liselerde okuyan mezunlarıyla da buluşan Ezgililer; yetiştirdiği öğrencilerin saygınlığıyla, entelektüel seviyesiyle, duruşuyla gururlandı. İkinci gün Bilgi Üniversitesinin kampüsünde yer alan Santral İstanbul’u gezen Ezgililer, aynı gün programın Koç Müzesindeki ayağını tamamladı. Renkli Matematik Dünyası’nda “Eğlen+Öğren” etkinliğiyle günü tamamlayan Ezgililer, İstanbul gezisini de noktalamış oldu. Akşam yemeğinin ardından yola çıkan kafile, Samsun’a farklı deneyimlerle ve yeni ufuklarla döndü. Ezgililer Eğitim Kurumları olarak her açıdan başarılı geçen geziye verdikleri değerli katkılardan ötürü öğretmenlerimize ve Yavuz Tur’a teşekkürlerimizi sunarız.