Ezgililer Outdoor Classroom Day Etkinliğine Katıldı

Ezgililer Eğitim Kurumları her yılın 12 Ekim günü tüm dünyada düzenlenen Outdoor Classroom Day (Sınıf Dışı Eğitim Günü) etkinliğine tüm kademelerce katıldı. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde kazanımlar doğrultusunda derslerini okul bahçesi ve okul dışında bulunan doğal ortamlarda gerçekleştirdiler. Öğrenmenin sadece sınıf içerisinde değil, her ortamda gerçekleşebileceğini gösteren Ezgililer Eğitim Kurumları öğrencileri, gün boyunca eğlenerek öğrendiler. Ezgililer Eğitim Kurumları, dünyanın çeşitli yerlerinden yaklaşık 20 bin okulun ve 2 milyon 300 bin civarında öğrencinin katıldığı Outdoor Classroom Day etkinliklerine katılarak yaşadığı çevrede de öğrenebilen, var olan olanaklarla eğitim yapabilen ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirdiğini bir kez daha göstermiş oldu.