EZGİLİLER ANAOKULU VELİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

8 Ekim 2017 Pazar günü Ezgililer Eğitim Kurumları, ana sınıfı velileriyle daha yakından tanışmak adına kahvaltı organize etti. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem YILMAZ, Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Müdürü Haydar ÜRÜN ve Ezgililer Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Dilek YILMAZ’ın da katıldığı kahvaltı etkinliğine veliler tarafından gösterilen ilgi, miniklerin geleceği için umut vericiydi. Kahvaltı esnasında sohbetler edildi, veliler ve ana sınıfı öğretmenleri birbirleriyle diyalog kurma şansı buldu. Ezgililer ailesinin en küçük bireylerinin konu olduğu güzel bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirilirken okul-aile iş birliğinin temelleri de bu etkinlikle atılmış oldu. Ezgililer Eğitim Kurumları olarak miniklerimize ve ailelerine “Aramıza hoş geldiniz.” diyor, bundan sonraki süreçte hem eğitim-öğretim yaşantılarında hem de sosyal hayatlarında başarılar diliyoruz.