EZGİLİLER 5 ve 6.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ANKARA MACERASI

1-2 Mayıs tarihinde Ezgililer Eğitim Kurumlarının 5 ve 6. sınıf öğrencileri için düzenlediği Ankara gezisinde renkli anlar yaşandı. Yoğun bir gezi programı olan etkinlikte ilk olarak Ulu Önder Atatürk'ün ebedi istirahatgahi Anıtkabir ziyaret edildi,ardından 1 ve 2.meclis, Etnografya Müzesi gezildi.Mola durağı olarak da Ankara'nın seçkin alışveriş merkezlerinden Ankamall tercih edildi ve son olarak da Feza Gürsey Bilim Merkezi'ne gidilerek Fen Bilimleri dersinde öğrenilen bilgiler yapılan deneylerle izlenen simülasyonlarla pekiştirildi.Böylelikle Türkiye'nin kalbine yapılan geziyle öğrencilerimiz hem doyasıya eğlendi hem de öğrendikleri bilgileri yaptıkları deneylerle uygulamanın keyfini yaşadı.