EZGİLİLER ÖĞRENCİLERİ ŞANLIURFA'DAKİ KARDEŞLERİNİ UNUTMADI

İnsan, sosyal bir varlıktır ve çevresiyle her zaman iletişim halindedir. Bu nedenle insan çevresinin içinde bulunduğu durumun farkına varıp onlarla sürekli paylaşımda bulunur.

Günlük hayatta zor durumda olan birini gördüğümüzde ona yardım etmek güzel bir davranıştır ve toplumun bireylerini birbirine yaklaştırarak güzel ilişkiler kurulmasını sağlar.

Elimizdeki bir şeyi muhtacı olan kişilerle paylaşmak aynı zamanda sahip olduğumuz şeylerin de artmasına da olanak sağlar.

Bir toplumun bireyleri arasında yardımlaşma ve paylaşma davranışı ne kadar gelişmişse o toplumun üyeleri ulus olma hissini gönülden yaşıyor demektir.

İşte bu düşünceden yola çıkarak bir kampanya düzenleyen Ezgililer öğretmenleri ve öğrencileri “Hayat Paylaşınca Güzel” sloganıyla gerçekleştirdiği etkinlikle Şanlıurfa Akçakale Ahmet Yesevi İlkokulunda okuyan minikleri unutmadı. Öğretmenlerimiz ve  öğrencilerimiz çevrelerinden temin ettikleri oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri, kitaplar, kıyafetlerle miniklerin kalbine dokundu.

Bu etkinliği gerçekleştirmemizi sağlayan öğretmenimiz Hülya Kırmızıaltın’a teşekkür ediyor, ulus olma bilincinin farkına varan, bir toplumun kalkınabilmesi için dayanışmanın, paylaşımın çok değerli bir unsur olduğunu gösteren, yaşatan öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, anlamlı başka bir sosyal etkinlik projesinde öğrencilerimizi tekrar görmek dileğiyle diyoruz.