EZGİLİLER-OXFORD İŞ BİRLİĞİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, 20-21 Aralık tarihlerinde Oxford Press iş birliğiyle velilerin de katıldığı yabancı dil eğitimine yönelik bir çalıştay düzenledi. Çalıştay, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Mustafa YAVAN tarafından yapılan ilkokul ve ortaokul bölümlerinde yabancı dil eğitimi kapsamındaki etkinlikler ve değerlendirmelere yönelik sunumla başladı. Velilerin katılımının oldukça yüksek oluşu, Ezgililer Eğitim Kurumları ve Ezgililer ailesinin yabancı dil eğitimine verdiği önemi kanıtlar nitelikteydi. Çalıştay, Oxford Press Eğitim Danışmanı Sayın Begüm Benli tarafından ‘’Dil Öğreniminde Ailenin Rolü, Çoklu Zeka Kuramı, Nasıl Yabancı Dil Öğreniriz, Öğrenme Stilleri, Karma Öğrenme, Online Practice’’ konu başlıkları altında yapılan sunumla devam etti. Sunum, söz alan velilerin düşüncelerini ifade etmesiyle zenginleşti. Soru-cevap şeklinde süren sunumun ardından Oxford Veli Web Sitesi ayrıntılı bir şekilde tanıtıldı, sitenin daha aktif ve öğrencilere daha fazla yarar sağlayacak şekilde nasıl kullanılacağı gösterildi. Çalıştay, Ortaokul Müdürü Haydar ÜRÜN ve İlkokul Müdürü Ali Rıza GÜL’ün Begüm BENLİ’ye çiçek takdimi ve paylaşımları için teşekkür ile sona erdi.