Miniklerimizden Gazi Sahnesine Ziyaret

Bugün Gazi Sahnesi perdelerini seyircilerine açtığı son gününde Gazi Sahnesi'nin emektar çalışanları eğlenceli,aynı zamanda eğitici-öğretici bir tiyatro oyunuyla Özel Ezgililer Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerinin karşısına çıktı."Sağlık Mutfağı" isimli tiyatroda öğrencilerimiz bilinçli alışveriş yapmanın faydalarını ve sağlıklı besinler tüketerek sağlıklı yaşamın insanlara ne kazandırdığını öğrenmiş oldular.Böylelikle "Yeterli ve dengeli beslenir,beslenme sırasında uygun araç gereç kullanır ve sağlığı olumsuz etkileyen yiyecek/içecekten kaçınır."kazanımlarını da yaşamlarında bizzat yaparak yaşayarak öğrenmiş oldular.Bu anlamlı ve bir o kadar eğlenceli gösteriden sonra anasınıfı öğrencilerimiz Makro AVM'ye giderek eğlenceli vakit geçirdiler. Sonrasında öğrencilerimiz öğretmenleriyle Dönerhan'da afiyetle öğle yemeklerini yediler. Çocuklarımızı hayata hazırlayan,öğrendiklerini hayata geçirmelerini sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.