Ezgide Gelenek Bozulmadı - İstanbul Gezisi

2003 yılından bu yana Samsun’da eğitim-öğretim çalışmalarında bulunan Ezgililer Eğitim Kurumları her yılki gibi okul tanıtım gezisini bu yıl da tekrarladı.

Ezgililer, İstanbul’daki Türkiye’nin sayılı eğitim kurumlarına gezi yaparak 8. sınıf öğrencilerinin motivasyonunu arttırıyor. Bu sene Galatasaray Lisesi ile Üsküdar Amerikan Koleji’ne gezi düzenlendi. Okulumuz daha önce bu okullara gönderdiği  öğrenciler Ege Can Muslu ve Defne Yapıcı tarafından karşılandı. Arkadaşlarına yaşadıkları ortamı tanıtan bu öğrenciler Ezgililerin bir kez daha gurur kaynağı oldu. “Arkadaşım Hoş geldin” adlı  Tolga Çevik Şov öğrencilerin gezisini eğlenceli hale getirdi. İstanbul’a ait tarihi Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Kilisesi, Arkeoloji Müzesi ve Minia Türk’ün gezilmesi ile gezinin kültürel ayağı da tamamlandı.

Okulumuz öğrencileri bir gece iki gün süren gezi sonrası 29 Ekim sabahı Samsun’a dönerek okulumuzun Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı.