EZGİLİLER 8. SINIFLAR MEZUNİYET BALOSU

30 Mayıs 2016 Pazartesi günü 8. sınıflar, görkemli bir mezuniyet balosuyla ortaokul sıralarına veda etti. Bu güzel organizasyona haftalar önceden hazırlıklara başlayan Ezgililer Eğitim Kurumları 8. sınıf öğrencileri, gece boyunca oyunlar oynadılar, şakalaştılar; koca bir yılın stresini attılar. Yönetim kadrosu ve idari kadro dahil olmak üzere öğretmenlerin ve velilerin de katılımıyla sıcak bir aile tablosu ortaya koyan Ezgililer, her alanda olduğu gibi mezuniyet balosunda da fark yarattı. Öğretmenlerin ve velilerin de oyunlara katılımıyla eğlenceli anlar yaşanırken 8. sınıf öğrencilerin bu durumdan memnuniyeti yüzlerinden okunuyordu. Pisti karnaval yerine çeviren öğrenciler, gece boyunca kurtlarını döktüler. Ezgililer Eğitim Kurumları 8. Sınıflar Mezuniyet Balosu, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.