MİNE HOŞCAN BİLGE BİZLERLE

Çocuk edebiyatı alanında birçok nitelikli çalışmanın sahibi  ve edebiyat eleştirmeni Yazar Mine HOŞCAN BİLGE; 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimize seminer vermek üzere Ezgililer Eğitim Kurumlarına geliyor. 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 9.30’da başlayacak olan seminerde öğrencilerin kendilerine uygun kitapları nasıl seçmeleri gerektiğinden üzerine çalışılan kitapların nasıl inceleneceğine kadar birçok konu başlığını ele alınacaktır. Ayrıca Mine HOŞCAN BİLGE, kitap okurken nelere dikkat edileceği ve satır aralarını okuma konularında bizlere rehberlik edecektir. Öğrencilerimiz için çok yararlı olacağını düşündüğümüz bu seminerin Ezgililer Eğitim Kurumlarıyla buluşmasını sağlayan okulumuz Türkçe Zümresine ve Okul Aile       Birliği Başkanımız Saygıdeğer Nazan GÜNEYSU’ya teşekkürlerimizi sunarız.