Ezgili İngilizce Öğretmenleri Seminerde

Samsun'da yabancı dil eğitiminde yeni yaklaşımların öncüsü olan Ezgi Koleji yabancı dil bölümü öğretmenleri büyük bir seminerde buluştu. Seminer için Oxford University Press'den eğitim uzmanı Irene Canca Ezgi Koleji İngilizce Öğretmenleriyle büyük bir çalışma yaptı. Irene Canca; Oxford University Press Türkiye ve Kuzey Kıbrıs eğitim danışmanı ve koordinatörü. Kendisi Cambridge International School, World School ve uluslararası bakalorya okulları olan IB World School'da kaynak ve müfredat, program geliştirmede uzmanlaşmıştır. Oxford University Press yayını olan Oxford Reading Tree ve Project X serilerinin oluşumunda büyük katkısı olan Irene, bu kaynakların temelini oluşturduğu birçok uluslararası ve yerel konferanslar düzenledi. Ayrıca, Ezgi Koleji öğretmenlerine eğitimde çağdaş yaklaşımları temel alan metodları içeren workshoplar ve eğitimler verdi. Sınıf ziyaretleri yapan Irene, öğrencilerle diyaloğu sonrasında İngilizce seviyesinden dolayı Ezgi Kokeji'ne teşekkür etti ve seminerlerine devam edeceğini açıkladı.