MAVİSEL YENER EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARINDA

Roman, öykü, masal ve şiir gibi alanlarda birçok eser veren ve bu alanlarda birçok ödülün sahibi olan; yazın dünyasına verdiği hizmetlerin yanı sıra AIDS ve uyuşturucu ile mücadelede eğitici eğitmenliği de yapan Mavisel YENER, Ezgililer Eğitim Kurumlarında okurlarıyla bir söyleşi gerçekleştirdi. Öncelikle öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Mavisel YENER, öğrencilerin kitapları hakkında sordukları detaylı sorular karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Keyifli geçen söyleşinin ardından Ezgililer öğrencilerinin kitaplarını imzalayan Mavisel YENER, kendisine gösterilen ilgiden ve sevgiden çok memnun kaldı.  Etkinliğin sonunda Yönetim Kurulu, idari ve öğretmen kadrosuyla da hatıra fotoğrafı çektiren Mavisel YENER, kendisine gösterilen ilgi için teşekkür ederek Ezgililer Eğitim Kurumları Kampüsü’nden ayrıldı.