EZGİLİLERDEN ‘’OXFORD BİG READ’’ YARIŞMASI FİNALİNE AMBARGO

Oxford University Press Türkiye’nin düzenlemiş olduğu ve bu yıl 6.sı gerçekleştirilen ‘’Oxford Big Read’’ yarışmasına EZGİLİLER damga vurdu. Eğitimde mükemmelliği, tablet içerikleri, akıllı tahta materyalleri, web üzerinden veli desteği, dijital sözlük ve dijital okuma kütüphanesi ile sağlamaya çalışan Oxford University Press Türkiye’nin dört yıldan beri ülke çapındaki okullarda gerçekleştirdiği yarışmaların başarısı birçok ülke tarafından dikkat çekmiş, uygulanan bu sistem İsviçre ve Japonya gibi ülkeler tarafından örnek alınmıştır. Böylesine içeriği dolgun ve kalitesi tartışılmaz bir programın düzenlemiş olduğu yarışmada 18 öğrenciyle finale kalmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizi bu başarılarından ötürü tebrik eder, Oxford University Press Türkiye’ ye İngilizce eğitimimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.