Samsun'um 1 Gemisinde Ezgililer Ailesinin Kahvaltı Keyfi

Ezgililer ailesi Pazar kahvaltısında buluştu. Yönetim Kurulu tarafından “Samsun’um 1” gemisinde düzenlenen kahvaltıda  tüm ezgililer ailesi hazır bulundu. Bu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem YILMAZ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet KAYIŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Tunç ÜSTÜN,Hasan AKSOY , Mümin KORKMAZ ve Ezgim A.Ş. Eğitim Danışmanı Abdullah KILINÇ’ ın yanı sıra Okul kurucu Müdürü Sezen KILINÇ’ın  Okul Aile Birliği üyelerinin ve Ezgililer öğretmenleri ve çalışanların aileleriyle birlikte katıldıkları,etkinlikte keyifli bir deniz turuyla beraber kahvaltı yapıldı. Ezgililer ailesi daima sergiledikleri ekip ruhunu bir defa daha gözler önüne sererek “başarı ekip işidir” .Sloganının yeniden kanıtlamış oldu.

Güneşli bir  Pazar sabahı tekne kahvaltısının ardından mutluluğun yansıdığı toplu fotoğraf çekimi sonrası etkinlik sonlandı.