SBS Yerleştirme Sonuçlarının Yine Türkiyedeki İlklerde Olması Pasta Kesimi ile Kutlandı

EZGİLİLER BAŞARIYI KUTLADI

2013-2014 eğitim-öğretim yılında Özel Ezgililer Eğitim Kurumlarında SBS yerleştirme sonuçlarının yine Türkiye’deki ilklerde olması  Pasta kesimi ile kutlandı.

Her sınıftan birer temsilci öğrenciyle kesilen pasta anında deltafly havadan görüntüleme yapılması da kutlamaya ayrıca renk kattı.

Kurucu Müdür  Sezen Kılınç ise ,“Yönetim Kuruluna, verdikleri destek nedeniyle saygılarını belirtirken kadrosunu defalarca teşekkür ederek öğrencilere abla ve ağabeylerinin yolunda ilerleme ,hatta başarıyı daha da zirveye taşıma konusundaki beklentilerini tekrarladı.”

Tüm eğitim ve destek ekibe teşekkür eden Ezgim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, “Geçen yıl yapılan çalışmalara teşekkür ederken bu yıl ki çalışmalar için başarılar diledi.Yönetim kurulu olarak her zaman eğitim kadromuzun çalışmalarına her türlü desteği sağlayarak Ezgililer ailesinin başarı yolunda hızlı ilerlemesine olanak sunacağız.”dedi.