Ezgililerden Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba

Samsun Özel Ezgililer Eğitim Kurumları, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılına Görkemli Bir Açılış Töreniyle Başladı.

Samsun Özel Ezgililer Eğitim Kurumları, 2013-2012 eğitim-öğretim yılına görkemli bir açılış töreniyle başladı.

Samsun’un Atakum İlçesi'nde faaliyet gösteren Özel Ezgililer Eğitim Kurumları, 2013-2014  eğitim-öğretim yılına görkemli bir açılış töreniyle başladı. Okula uyum programından yeni çıkmış 1'nci sınıflar ve anasınıfları şarkılar söyledi ve Ezgililer Eğitim Kurumları  2. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı ve sunduğu konuşma ve şiirlerden sonra ilk ders zilinin İpek Köse adlı birinci sınıf öğrencisinin çalmasıyla eğitim-öğretim yılı başladı.

KILINÇ'TAN ÖVGÜ

Törende bir konuşma yapan Özel Ezgililer Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Sezen Kılınç,  yeni eğitim–öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Kılınç, "2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle heyecanlı, umutlu ve mutluyum. Her yıl yükselen bir sınav başarısı grafiği gösteren okulumuz bu yıl da başarılı sonuçlarına bir yenisini daha ekledi. Bu başarıyı sağlayan ekibime olan saygımı, hayranlığımı ve sevgimi de zirveye taşımıştır" dedi.

HEP DAHA ZİRVEYE

Sezen Kılınç, 'Hep daha da zirveye' sloganının kendilerini sadece Samsun'da değil, Türkiye'de de eğitimdeki lider okul yaptığına belirterek, "Bu başarıdaki faktörlerin içinde, okul, öğrenci ve veli rolü çok büyüktür. Bu sonuç, üçlü ayağımızın ne kadar sağlam olduğunun da bir göstergesidir. Bu yıl da hep ileriye, hep birlikte yürüyecek, başarıyı birlikte kutlayacağız. Değerli velilerimiz, hep söylediğim gibi bizlere emanet ettiklerinizin en değerli varlıklarınızın olduğunun bilincindeyiz. Onları eğitirken, saygın eğitimci kadromuza kurum olarak güvenimiz sonsuzdur," diye konuştu.

ÖĞRENEMEYEN ÖĞRENCİ YOKTUR

Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin başarılarını takdir eden okulların öğrencilerimize bursluluk tekliflerini etik bulmasak da mutlulukla izledik.

Ancak siz değerli velilerimiz,sevgili yavrularımızın ve onları yetiştirirken harcadığımız emeğin farkında olarak bizlere olan güvenlerini yenilediler. Bu durum sorumluluğumuz daha da artırarak başarımıza başarı katacaktır. Seneye daha güzel teklifler alan öğrencileri yetiştireceğiz.

Öğretmenlerimize bu anlamda çok görev düşüyor. Yolumuz uzun, işimiz zor. Okullar ve öğretmenler etiği en iyi koruyan kurumlar ve kişiler olmalıdır. Etik erdemdir, etik insanlıktır, etik kuralcılıktır. Etik, toplumları ve kurumları zirveye taşıyan önemli bir unsurdur.Öğretmenler erdemli olmalıdır. Öğretmen kendinde olmayan erdemi öğrencilerine aktaramaz.

Bu anlamda Ezgililer evrensel ahlak anlayışı olan “Etik” kavramını özümsemiş bir kurum ve ekiptir. Kendi başarısıyla zirveye tırmanmış bir okul olarak bir başka okuldan öğretmen transferini düşünmediği gibi hiçbir okulun velisine ve öğrencisine ricacı olmamıştır. Özel Ezgililer tercih edilerek her konuda başarısını sürdürmeye devam edecektir.

Öğrencilere verdikleri atılganlık ve karakter eğitiminin yanı sıra Sorgulamaya Dayalı Ezbersiz Eğitim  ile de, sorgulayan, kişiye özgü öğrenme modelini uygulayarak 'Öğrenemeyen öğrenci yoktur.' mesajını tüm Türkiye'ye kanıtladıklarını belirten Kılınç; ayrıca Samsun'da doğan Ezgililer yerini, sizlerin güveni, ekibimin ruhu ve kurucularının ticari kaygıdan uzak yaklaşımlarıyla zirvedeki yerini bilinçli ve emin adımlarla yürüyerek almıştır," dedi.

Açılışta Özel Ezgililer Eğitim Kurumları  Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra veliler de hazır bulundular.