Ezgililerde Opera Şenliği

Samsun Devlet Opera ve Bale sanatçılarının eğitmen olarak görev aldığı ve konferans salonumuzda düzenlenen opera etkinliği öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Öncelikle opera sanatının tanıtımıyla başlayan etkinlik daha sonra Opera sanatçılarının mini konseriyle devam etti. Öğrencilerimizin operaya olan ilgisi, Samsun Devlet Opera ve Bale sanatçılarınca hayretle ve mutlulukla karşılandı. Programın devamında toplu bir şekilde ses açma etkinliği gerçekleştiren Ezgililer öğrencileri ve Opera sanatçıları, karşılıklı sorularla sanatsal paylaşımlarda bulundular.

Etkinliğin sonunda kurumumuz tarafından Samsun Devlet Opera ve Bale Sanatçılarına çiçek takdim edildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.