ÜRÜN GÜVENLİĞİ HAFTASI

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütmekte olduğu proje kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından sunulan “Güvenli Ürün Kullanımı” konulu seminer, Ezgililer Eğitim Kurumları öğrencilerince ilgiyle takip edildi. Çocukların ilgilerini çekecek nitelikteki videolarla verilen mesajlar başarıyla çocuklara aktarıldı.

Program devam ederken semineri aktaran Samsun Bilim, Sanayi ve Teknoloji Şube Müdürü Aycan Türkel, çocuklara çeşitli sorular sorarak mesajların yeterince iletilip iletilmediğine dair dönüt aldı. Bu sırada sorulan sorulara cevap vermek isteyen öğrencilerimizin çokluğu dikkatlerden kaçmadı. Böylece amacına uygun bir seminer gerçekleştirilmiş oldu.

Seminere Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Samsun Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Nazmi Gedik de katıldı. Programın sonunda okulumuz tarafından katılımcılara çiçekleri takdim edildi.