GELENEKSEL EZGİLİLER ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Çarşamba, Ayvacık Legend Otel’de 10 Mayıs Pazar günü gerçekleşti. 10 Mayıs Cumartesi günü Özel Ezgililer Eğitim Kurumları, Dağcılık ve Trakking Grubu Legend Otel bahçesinde, Suat Uğurlu Barajı Gölü kenarında çadır kurup kamp yaptılar. Ezgi Ailesi ertesi günü göl kenarında sabah kahvaltı ile başlayıp güne çeşitli yarışmalar , çekilişlerle, palyaço, kan bağışı ile devam eden günde okulumuz öğrencilerinden Sıla Kazak ve İlkim Rana Ayan en fazla kan bağışına ikna eden gönül elçilerimiz olmuş ve 1. Ve 2. Etapda 263 kişiyi Kızılaya kan bağışı için en fazla gönüllü bağışçı katılımını sağladıkları için plaket verildi. Ezgililer Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Sezen Kılınç,” bu özel günde tüm annelerin, anne adaylarının, annelik duygusunu hissedebilenlerin anneler gününü kutlarım. Ebediyete intikal eden annelerimizin ve canım annemin ruhları şad olsun. Hepinizin dualarını bekliyor, rahmetle anıyoruz. Eğitim kalitemizi artırmada hep yanımızda olduklarını hissettiğimiz Okul Aile Birliği Başkanlarımıza ve Okul Aile Birliği üyelerimize, siz değerli velilerimizle sevgili öğrencilerimizle mutlu bir gün geçirmek istiyoruz” dedi.