Ezgililerde Muhteşem Mezuniyet Balosu

Özel Ezgililer Ortaokulu 2013 mezunlarının balosu Ezgim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Kayış,Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Tunç Üstün,Hasan Aksoy, Ezgililer Spor Kulübü Başkanı Gülay Deveci, Eğitim Danışmanı Abdullah Kılınç ve eşlerinin, okul öğretmenleri ve  öğrencileriyle Yelken Kulüp’te gerçekleştirildi.

Nezih geçen baloda öğrenciler, kendilerine yakışan şıklıkta ve hoşlukta doyasıya eğlendiler.

Ekip olarak özverili çalışma sonucunda, öğrencilerin de üstün gayretleri ile süreklilik kazanmış başarılarımıza bir yenisini daha ekledik.

Öğrencilerimizin Türkiye’nin İstanbul, İzmir, Ankara , Samsun gibi şehirlerindeki en iyi okullara yerleşmiş olmaları ve öğrencilerin hedefle-dikleri  ilk tercihlerine yerleşmeleri Ezgililer ailesinin mutluluğunu artır-dı. Bu durum Ezgililer SBS ekibinin gururudur.

Bu konuda SBS grubunun çalışmalarında desteğinden kaçınmayan ve önünü açan Okul Müdürü Sezen Kılınç’a teşekkür ederiz.