Ezgililerde Yeni Yönetim Görevinin Başında

Özel Ezgililer Eğitim Kurumlarında yapılan Genel Kurul sonrası 3 yıllığına göreve gelen  yeni yönetim kurulu görevine başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz konuşmasında  “Biz Özel Ezgililer olarak  bir Aileyiz. Yolumuza aynı aile bilinciyle devam edeceğiz” dedi.

Eski Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karavin’den görevi devir alan Yönetim Kurulu Başkanı ve ekibi 2013-2014 eğitim öğretim yılında da yine birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarının sinyalini verdiler.

YÖNETİM KURULU BAŞKANINI SEÇTİ

Özel Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanlığına Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Ahmet Kayış, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Dr. Tunç Üstün, Hasan Aksoy ve Mümin Korkmaz seçildiler. Yılmaz;” Bizleri bu göreve layık gören tüm ortaklarımıza öncelikle teşekkür ediyoruz. Bu arada 5 yıldır birlikte mutlulukla çalıştığımız bizden önceki Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Karavin’e okula sağlamış olduğu katkılardan dolayı şahsım ve kurumum adıma teşekkür ediyorum” dedi.

HEP BİRLİKTE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Her yıl olduğu gibi bu yılda da Özel Ezgililer olarak kaliteli, hizmet vermeye özen göstereceklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz “Okulumuz Kurucu Müdürü Sezen Kılınç  başta olmak üzere birlikte büyük başarılara imza atacağız. Yine Samsun’un Eğitim kalitesini artırmadaki katkımız büyük olacak. 10 yıldır başarı bayrağını her yıl daha da zirveye taşıyan eğitim öğretim kadromuza yeni öğretim yılında da sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılını geçirmek için Yönetim Kurulu olarak gereğini yerine getirecek olmanın mutluluk ve heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Hedefimiz okulumuzu her yıl, her  anlamda   daha da zirveye taşımak olacaktır”dedi.

Bu bilinçle tüm kamuoyuna ve Ezgililer Ailesine olan saygı ve sevgilerimizi yineliyoruz.” dedi.