Anasınıfı Öğrencilerinin Meslek Günleri - Opera Sanatçıları

Anasınıfı öğrencileri “Büyüme ve yapılan seçimler, insanların kim olduğunu etkiler.” ana fikri ile ilgili olarak opera sanatçıları Eda TOPRAK ve Şahan TOPRAK ile birlikteydiler. Opera sanatçılarımız, yaptıkları seçimle nasıl opera sanatçısı olduklarını şarkılarla anlatarak minik öğrencilere gelecekteki meslek seçimleriyle ilgili rehberlik ettiler. Özellikle müzikli eğitimin sonunda öğrencilere’’ Umarım hepiniz büyüdüğünüzde bizim gibi mutlu olacağınız meslekleri yapabilirsiniz; çünkü yaptığımız seçimler bizim kim olduğumuzu etkiler.” sözleriyle öğrencilerimizle keyifli dakikalar geçirdiler. Opera sanatçıları Eda TOPRAK ve Şahan TOPRAK’ın minik öğrencilerimize verdikleri müzikli eğitim için kendilerine çok teşekkür ederiz.