EZGİLİLER DÖNEME GÖRKEMLİ BİR GİRİŞ YAPTI

Ezgililer Eğitim Kurumları; Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, idari kadro, öğretmenler, kalabalık bir veli kitlesi ve öğrencilerin hazır bulunduğu törenle yeni eğitim-öğretim yılına giriş yaptı. Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımızla başlayan tören, Okul Müdürü Haydar Ürün’ün hem öğretmenlere hem öğrencilere hem de velilere ayrı ayrı mesajları olan konuşmasıyla devam etti. Haydar Ürün, konuşmasında geçen yıla göre olanakların artırıldığını, sınıf yapıp kâr elde etmek yerine kontenjanı sınırlı tutup eğitim alanlarının kapasitesini ve kalitesini artırdıklarını dile getirdi. Buna örnek olarak geçen yıl bir sınıf kadar olan kütüphanenin bugün 400 m2 den fazla olduğunu, etkinlik alanlarının sayısının artırıldığını da ekledi. Ardından her geçen yıl kaliteyi ve başarıyı artırdıklarını ifade eden Haydar Ürün, kendilerine güvenilerek emanet edilen çocukların kendi çocukları gibi görülerek her alanda donanımlı olacak şekilde eğitilip iyi birer insan ve yurttaş olacaklarını dile getirdi. Konuşmanın sonrasında bu yıl sınava girecek 8. sınıf öğrencileri sahneye davet edildi. Kendilerini bekleyen sürprizden habersiz, bando eşliğinde kendileri için hazırlanan kırmızı halıdan geçerek sahnedeki yerlerini alan 8. sınıf öğrencileri, sınıf rehber öğretmenleri tarafından sembolik hediyelerle donatıldı. Tören, her yıl çalınan sembolik zilin “Ders başlıyor.” uyarısı ile sona erdi. Törenin ardından Okul Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Aksoy ve Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, öğretmenler odasını ziyaret ederek öğretmenlerine teker teker yeni eğitim-öğretim yılı için başarı ve mutluluk diledi. Bu hoş sürpriz sonrasında oluşan tablo, aslında Ezgililer Eğitim Kurumlarında her yıl gözlemlenen karelerden biriydi. Kısacası Ezgililer bu yıl da yine ailece başarıyı ve mutluluğu birlikte yaşayacağa benziyor.