Kabataş Erkek Lisesi Öğrencileri Ezgililerde

Geliştirmiş oldukları proje kapsamında birçok hareketlilik gerçekleştirmek üzere Samsun'a gelen Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri, Ezgililer Eğitim Kurumlarını ziyaret etti. Ezgililer Eğitim Kurumlarının kendisini ziyarete gelen grubun içerisinde mezun öğrencisi de vardı. Bu durum, etkileşimi de güçlendirdi. Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri, konferans salonunda 8. sınıf öğrencilerine okulları hakkında bilgiler verdiler ve liseye geçiş sürecinde neleri göz önünde bulundurmaları gerektiğini anlattılar. Nazik ziyaretlerinden ve 8. sınıf öğrencilerimize yaptıkları faydalı sunumdan ötürü Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerine teşekkür eder, kendilerine hem yürüttükleri projede hem de derslerinde başarılar dileriz.