EZGİLİLER FİNALİ YEŞİLÇAM’LA YAPTI

Ezgililer Eğitim Kurumları, her yıl olduğu gibi dönemi muhteşem bir gösteriyle kapattı. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idari kadro, öğretmenler ve kalabalık bir veli kitlesinin hazır bulunduğu salonda gösteri için büyük bir heyecan vardı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler anısına bulunulan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı’ndan sonra sahneye Okul Müdürü Haydar Ürün davet edildi. Konuşmasında yorucu geçen dönemin kazanımlarından bahseden Haydar Ürün, gelecek yıllar için umutlu olduklarını dile getirdi. Okul Müdürü Haydar Ürün’ün konuşmasının ardından gösterilere geçildi. Öncelikle modern danslar ekibi sahne aldı. Birbirinden güzel danslarla salondan büyük alış alan modern danslar ekibinin hem sevimli halleri hem de başarılı performansları görülmeye değerdi. Modern danslardan sonra Yeşilçam’a anlamlı ve duygusal bir sinevizyonla giriş yapıldı. Yeşilçam’ın sevilen oyuncularının anıldığı bu güzel sinevizyon büyük beğeni topladı. Sinevizyondan sonra Cinderella’nın Yeşilçam’a uyarlanmış hâli sahnelendi. Oyun izleyenlerde hayranlık uyandırırken oyuncuların kendilerinden emin hareketleri ve başarılı performansları tiyatro adına umut vericiydi. Oyunun ardından orkestra sahne aldı. Yeşilçam’ın hafızalarda kalan filmlerinin fon müziklerinden derlemelerle salonu geçmişin tozpembe anılarına götüren orkestra, herkesi duygulandırdı. Ezgililer Eğitim Kurumları sanat dolu bir programı daha başarıyla sahnelerken gelecek adına, her yönden sağlıklı bireyler yetiştirme adına herkese umut aşılamış oldu.