İcatlar ve Keşifler

Ezgililer Eğitim Kurumları, hem 3. sınıf öğrencilerinin öğretmenleriyle birlikte dönem boyunca hazırladıkları ürünleri sergilemek hem de izleyenlere eğlenceli bir program sunmak için kampüsünde velilerini ağırladı. 3. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları ürünler, danışma katında sergilenirken velilerin oluşturulan ürünleri merakla incelediği gözlendi. Serginin hemen ardından konferans salonuna geçildi. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy ve Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idari kadro, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin doldurduğu salon bir kez daha güzel bir gösteriye sahne oldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler anısına gerçekleştirilen bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile gösteri başladı. Sevilen şarkılar eşliğinde birbirinden güzel figürleri başarıyla sahneleyen öğrenciler, izleyenlerin beğenisini kazandı. 3. sınıf öğrencileri, dans gösterilerinin yanında kaşiflerin ve mucitlerin hayatlarını İngilizce sundular. Gayet başarılı bir şekilde tamamlanan programın ardından velilerin çocuklarıyla duyduğu gururu paylaşan Ezgililer; öz güvenli, her bakımdan donanımlı ve mutlu çocuklar yetiştirmeye devam edeceğini bir kez daha ortaya koydu.