EZGİLİLERDEN MUHTEŞEM GİRİŞ

Ezgililer Eğitim Kurumları, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına görkemli bir törenle ‘’merhaba” dedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun ÖNCEL, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkanı Aydın ÖZVATAN, Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan AKSOY, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek YILMAZ, Okul Müdürü Haydar ÜRÜN, tüm idari ve öğretmen kadrosu, kalabalık bir veli kitlesi ve öğrencilerin hazır bulunduğu açılış törenine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlandı. Hemen ardından açılış konuşmasını yapmak üzere Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Müdürü Haydar ÜRÜN, kürsüye davet edildi. 14 yıldır eğitim alanında hizmet veren kurumunun başarılarıyla Samsun’un öz değeri olarak Samsun’un gurur kaynağı olduğunu söyleyen Haydar ÜRÜN, elde edilen başarıların okul, veli ve öğrenci iş birliği ile gerçekleştiğini dile getirdi. Konuşmasını bugüne kadar yapılan kaliteli eğitim faaliyetlerinin geliştirilerek devam edeceğini aktararak sürdüren Haydar ÜRÜN, “Kurtuluşa ilk adımın atıldığı şehrimizin eğitimdeki en büyük adımı, adı, gururu ve öz değeri olarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.” dedi. Konuşmasını noktalamadan önce öğrencilerine seslenen Haydar ÜRÜN, kurumlarından birçok saygın meslek grubuna mensup olacak bireyler yetiştireceklerini; bununla birlikte temel ilke olarak benimsedikleri doğru ve ahlaklı insan yetiştirme anlayışından asla vazgeçmeyeceklerini ifade etti. Konuşmanın hemen ardından SAMSON Bando ile tören alanı hareketlendi. Şarkılara eşlik eden öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin hoş görüntüleri görülmeye değerdi. Tören alanında kutlamalar devam ederken bir yandan da hem yerden hem havadan çekim yapıldı ve açılış töreni ölümsüzleştirildi. Kutlamaların bitimine yakın bir zamanda Ezgililer Ailesine yeni katılan bir 5. sınıf öğrencisi, okulla ilgili izlenimleri ve bugüne ait düşüncelerini anlattığı konuşmasını gerçekleştirdi. Sıra yeni eğitim-öğretim yılının ilk zilini çalmaya gelmişti. Zilin çalmasıyla birlikte heyecanla ve coşkuyla sınıflarına koşar adım giden öğrenciler, başarı geleneğinin bir halkası mahiyetinde bu yıl da Ezgililer Eğitim Kurumları çatısı altında yeni başarılara imza atacak gibi görünüyor.