İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması

Türk dilini doğru,etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek,öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak;vatan,millet,bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz,büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne olan İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması'nda 5/A sınıfından Nehir Dursun üçüncü,7/C sınıfından Melisa Yüksel ikinci,7/A sınıfından Sıla Kazak birinci olmuştur. Yarışma sonrasında dereceye giren öğrencilerimize müdürümüz,müdür yardımcımız ve Türkçe zümre başkanımız ödüllerini takdim etmiştir. Ezgililer Eğitim Kurumları olarak büyük bir duygu derinliğine ve ruh güzelliğine sahip,büyük bir heyecanla yazdığı İstiklal Marşı'nı "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."diyerek milletine hediye eden Mehmet Akif ERSOY'u rahmet,minnet ve saygıyla anıyor,eserlerinin yüzyıllar ötesine taşınacağına olan inancımızı belirtiyoruz.