SİBER SUÇLAR VE SANAL ZORBALIK SEMİNERİ

Ezgililer Eğitim Kurumları ortaokul öğrencileri,günümüzün başlıca problemlerinden biri olan internetin yanlış kullanımına dair bir seminere ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadı.Konusu 'Siber Suçlar ve Zorbalık' olan seminerde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden gelen güvenlik görevlileri Sayın Derya İREN ve Sayın Çağrı HATİPOĞLU internetin yanlış kullanımı hakkında vermiş olduğu çarpıcı örnekler ve hazırladıkları videolarla öğrencilerimizin ilgi odağı oldular.Öğrencilerimizin internetin doğru kullanımı ile ilgili merak ettikleri soruları cevapladılar. Seminerin sonunda Okul Müdürümüz Haydar ÜRÜN güncel bir konu içeren bir seminer yaptıkları için misafirlerimize teşekkür edip çiçeklerini takdim etti. Ezgililer Eğitim Kurumları ailesi olarak siber suçlar hakkında yaptıkları bilgilendirici ve bir o kadar da eğitici olan bu değerli sunumları için misafirlerimize teşekkür ediyoruz ve siber suçlardan dolayı hiç kimsenin mağdur olmamasını diliyoruz.