İSTANBUL ERKEK LİSESİNDEN MİSAFİRLERİMİZ VAR!

Ezgililer Eğitim Kurumları öğrencileri, bugün kendileri için büyük anlam taşıyan misafirlerini ağırlamaktan büyük onur duydu. Şu an İstanbul Erkek Lisesinde okuyan öğrencilerimiz Doğa DANACI ve Mehmet Akif KIZILKAYA, okulumuza yaptığı ziyaretle TEOG serüvenine katılan 8.sınıf öğrencilerimizle görüşerek arkadaşlarına hem TEOG’a hazırlanırken faydalandıkları çalışma sistemleri hakkında bilgi verdi hem de okullarının özelliklerinden bahsederek öğrencilerimizin TEOG ve İstanbul Erkek Lisesi hakkında merak ettiklerini cevaplamış oldu. Böylesine önemli bir süreçte bizlere destek olup TEOG macerasında arkadaşlarını yalnız bırakmayarak bizleri mutlu eden misafirlerimize teşekkür ediyor, başarılarıyla örnek davranışlarıyla göz dolduran misafirlerimizin ve öğrencilerimizin başarılarının katlanarak devam etmesini diliyoruz.