EZGİLİLER AİLESİ TOPLANTILARA BAŞLADI

05.10.2016 Çarşamba günü ana sınıfı, 1 ve 2. sınıf velileri öğretmen-veli görüşmeleri için saat 17.00’de Ezgililer Eğitim Kurumları kampüsünde toplandılar. Sınıf toplantılarına geçilmeden önce konferans salonunda bir sunum gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızdan sonra kürsüye davet edilen Ezgililer Eğitim Kurumları İlkokul Müdürü Ali Rıza GÜL, velileri selamlayarak ‘’Hoş geldiniz.’’ dileklerini iletti. Ezgililer Ailesi’ne yeni katılan velilere kurum kültürünü özetleyen Ali Rıza GÜL, ortaokula donanımlı öğrenciler göndermenin gururunu yaşadıklarını ve Atatürk’ün izinde ilerleyen, evrensel değerlerle donatılmış bireyler yetiştirmeye devam edeceklerini aktardı. Yaş grubu olarak çok kritik bir dönemin sorumluluğunu aldıklarını hatırlatan Ali RIZA GÜL, sahip oldukları vizyonun ve edindikleri misyonun gereğini her zaman büyük bir zevkle yerine getirmekte olduklarını ifade etti. Sunum, iyi dilek ve temennilerle noktalandı ve veli-öğretmen görüşmeleri için sınıflara geçildi. Eğitimin veli ayağının önemine her zaman inanan bir eğitim kurumu olarak öğretmenlerin velilerle iş birliği içerisinde çalışması, tüm planlama ve etkinliklerin paralellik göstermesinin başarıyı getireceğinin bilincinde olduğumuzdan bu tür toplantılara çok önemsiyor, tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ezgililer Eğitim Kurumları