EZGİLİLER ŞİİR OKUMA YARIŞMASI HAYRAN BIRAKTI

25 Mayıs 2016 Çarşamba günü Ezgililer Edebiyat Günleri kapsamında düzenlenen Şiir Okuma Yarışması;  Yazar Mine HOŞCAN BİLGE, öğretmenlerimiz,  velilerimiz ve tüm ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Sahneye fon müzikleri eşliğinde çıkan öğrenciler, birbirinden güzel ve duygu dolu şiirler okudular.  Görülmeye değer performanslar ortaya koyan Ezgililer öğrencileri, izleyenler tarafından büyük alkış aldılar. Türkçe Zümresinin jüri olarak görev aldığı yarışmada; Sevdenaz SARISOY birinci, Berkay SEMİZ ikinci, Elif DEMİREL üçüncü oldu. Finale kalan bütün öğrencilerin performansının takdir edildiği yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri sonuçların açıklanmasının hemen ardından takdim edildi. Ayrıca finale kalan tüm öğrencilere 3 kitaptan oluşan set armağan edilerek sanata ve emeğe verilen değer taçlandırılmış oldu. Ezgililer Edebiyat Günleri Şiir Okuma Yarışması’nı hayata geçiren başta Türkçe Zümresi öğretmenleri olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca bizleri kırmayıp hem öğrencilerimize yararlı bir seminer sunan hem de yarışmada bizlerle beraber olup bizlerle ortak duyguları yaşadığını gördüğümüz Saygıdeğer Mine HOŞCAN BİLGE’ye teşekkür ederiz.