ATA’MIZIN İZİNDE NİCE MUTLU BAYRAMLARA

Bugün, Ata’mızın çocuklarımıza armağanı, insan olarak yaşamanın öncülüğü olan ulusal egemenlik kavramının doğuşu. Söz söylemekle bitmez 23 Nisan ve getirdikleri için. Her zaman yaptığımız gibi bu önemli günü Ezgililer Ailesi olarak yine gününde kutladık. Öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği bu güzel gün için düzenlediğimiz etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan, Ata’ya ve emanetlerine sahip çıkan velilerimize teşekkür ederiz.

Sabah saatlerinde başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında ilkokul öğrencileri öğretmenleriyle hazırladıkları gösterileri sundular. Yüzleri güldüren Ata’nın çocukları, bayramın coşkusunu sahnede yaşadılar. Çocukların enerjisi tüm salona yayılırken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ezgililer Ailesi çatısı altında minik gözlerden yayılan ışıkla ruh buldu. Konferans salonundaki gösterilerden sonra bahçede çocuklar için hazırlanan şenliklere geçildi. Bugünün kahramanları, kendileri için hazırlanan bahçede doyasıya eğlendiler ve bayramı en güzel duygularla yaşadılar. Günün mesajı çocuklardan gelsin:

‘’ Bize hep ondan bahsettiniz; kahramanlıklarını, çocuklara olan sevgisini, milletine olan düşkünlüğünü anlattınız her defasında. Biraz düşündük de ne güzel bir şeymiş 23 Nisan, ne güzelmiş çocuk olması, ne güzelmiş büyükleri gülerken görmek... Teşekkürler Ata’m.’’  Bu güzel tablolar, 23 Nisan’ın ışığıyla sonsuza dek devam etsin.

Saygı ve sevgilerimizle.

Ezgililer Eğitim Kurumları