27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLAMASI

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü ve Haftası kapsamında ‘’Tiyatro Küçük Eller’’ tiyatro topluluğunun sahnelediği ‘’Harikalar Anahtarı’’ adlı oyun Ezgililer öğrencileri ile buluştu. Oyunu büyük bir keyifle izleyen Ezgililer öğrencileri, eğlenceli dakikalar geçirdiler. Oyunun sonunda Uluslararası Dünya Tiyatrolar Bildirgesi öğrencilere hitaben okundu. Ayrıca okulumuz drama öğretmeni ve oyun yazarı Murat Can KİBİROĞLU, kendisinin yazdığı yerel tiyatro bildirgesini okudu. Bildirgelerin okunmasının ardından Murat Can KİBİROĞLU, ‘’Tiyatro Küçük Eller’’ tiyatro topluluğunun Genel Sanat Yönetmeni Fatoş İPEKDAL’a çiçeğini takdim etti. ‘’Tiyatro Küçük Eller’’ tiyatro topluluğuna Ezgililer Eğitim Kurumlarına vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ederiz.