Ezgililer'de Karne Günü

Karne Töreni

2014-2015 yılı  MOS sınavı sorularından 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak,  Türkiye Şampiyonluğuna imza atan on öğrenci öğretmenlerinin çiçek takdimi ile başarılarını taçlandırdılar.

Zaten Eko Okul Yeşil Bayrak ödüllü okul EZGİLİLER bu yıl da hakettikleri YEŞİL Bayraklarını törenle okul müdüründen teslim aldılar. Eko tim öğrencileri yeşil bayraklarının hep olacağı sözünü vererek bayraklarını göndere çektiler.

Oxford Üniversitesi yayın grubunun İstanbul’da gerçekleştirdiği İngilizce Kısa Film Festivalinde kazandığı ödülü İstanbul’dan gelen temsilci tarafından Ezgili Film ekibine takdim edildi.

Bu yıl sporda Fair-Play konulu slogan yarışmasını “KUPA İÇİN YARIŞ-SPOR İÇİN BARIŞ” sloganıyla İl Üçüncüsü olan Kerem Çebi  ödülünü Okul Müdürü Sezen Kılınç’ın elinden aldı.

Yine çeşitli kurum ve kuruluşların sanatsal ödüllerini almaya hak kazanan öğrencilere, öğretmen ve yöneticilerce ödülleri takdim edildi.

Karne töreni konuşmasını yapan Okul Kurucu Müdürü Sezen Kılınç “ Yaz tatili süresince öğren-cilerinden ayrı kalacağı için hüzünlendiğini öğrencisiz bir okulun anlamsız olduğunu” açıklarken gözyaşlarına hakim olamayarak duygusal anlar yaşadı ve yaşattı.

Kılınç; “İlk açılıştan bu yana geçen 13 yıllık bir serüvenin bu binada sonlanıyor olması, ay sonu yeni binaya geçeceklerini, bu binada Ezgililer Ailemizi oluşturduk. Hep zirvede kalmak zor, yorucu ve de mutluluk verici.

Fiziksel koşullarının sorgulanabilir olmasına rağmen Eğitimdeki başarı bayrağını hep zirvede tutan bu okulun yöneticisi olmaktan onurlu ve mutluyum. Avrupai standartlardaki yeni binamızda yine başarı bayrağı Ezgililerde ve de daha zirvede olacaktır.

Bu konuda ekibim ve velilerimize öğrencilerimize ve de Samsun halkına güvenim sonsuzdur. Böyle bir Eğitim Kurumunu Samsun halkına kazandıran  EZGİM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Muharrem YILMAZ  şahsında  kurucularımıza  saygılarımı yineliyorum “dedi.

Velilerde bu güzel güne büyük bir coşkuyla eşlik ettiler.