EZGİLİLERDE İTALYAN GÜNÜ

Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Meclis Başkanı ve Üyeleri önderliğinde farklı kültürleri tanımak amacıyla “İtalyan Günü” düzenlendi. Buna bağlı olarak okulda gün boyunca İtalyan sanatçıların eserleri dinletildi. Ayrıca okulun fuaye alanında İtalya panoramik görsellerle tanıtıldı. Yemek saatinde yemekhaneye giren öğrenciler, başka bir sürprizle karşılaştı. Öğrencileri İtalyan kıyafetlerle karşılayan yemekhane personelleri hazırladıkları İtalya’ya özgü lezzetleri öğrencilere sundu. Farklı bir kültürü tanımanın heyecanıyla motive olan öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Bu güzel organizasyonu gerçekleştirilmesinde aktif rol alan Okul Meclis Başkanımız ve değerli üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.