EZGİLİLERDEN SAMSUN ADLİYESİNE ZİYARET

Ezgililer Eğitim Kurumları, İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında Samsun Adliyesi’ne ziyarette bulundu. Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Müdürü Haydar ÜRÜN, bir öğretmen ve okul temsilciliğini yürüten öğrencilerden oluşan heyeti 7. Hukuk Dairesi Üyesi Hâkim Yalçın Ökten makamında ağırladı. Sayın Yalçın Ökten; insan hakları, demokrasi, adalet kavramlarının önemini öğrencilere somutlaştırarak anlattı. Öğrencilere Adalet Sarayı’ndaki genel işleyiş hakkında da bilgiler veren Yalçın ÖKTEN, öğrencilere duruşma salonlarını gezdirdi. Ezgililer Eğitim Kurumları olarak Samsun Bölge Mahkemesi 7. Hukuk Dairesi Üyesi Hâkim Yalçın ÖKTEN’e misafirperverliği ve verdiği değerli bilgiler için teşekkürlerimizi sunar, her daim adaletin savunucusu olma yolunda başarılar dileriz.