Özel Ezgililer Eğitim Kurumu Türkiye 2'ncisi

12-15 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul’da 460 sporcunun katılımıyla yapılan Yıldızlar Türkiye kısa kulvar yüzme şampiyonasında “Ezgililer Spor Kulübü’nün sporcusu öğrencimiz Hüseyin Çöl, 50 metre kurbağalama dalında 00.33.97’lik derecesiyle Türkiye 2’ncisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Özel Ezgililer Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Ezgililer Spor Kulübü Yüzme Baş Antrenörü İhsan Özdemir şunları söyledi: “Bu derece, yaklaşık 6 aylık bir çalışmanın ürünüdür ve okul ile sporun birlikte yürüyebileceğinin bir göstergesidir. Öğrencimi candan kutluyorum.” Dedi.

Ezgililer Spor Kulübü Başkanı Av. Gülay Deveci ise: “Sporcumuzla gurur duyuyorum. Bu başarı Samsun’un ve Ezgililer Spor Kulübü ekibinin başarısıdır. Hayırlı olsun. Başarı tesadüf değildir, emek ister sözünün  önemini unutmamak gerekir.” dedi.

Dereceye giren diğer sporcularımız;

Mert Doğa Güneş : Türkiye 4’üncüsü 50 m kurbağalama