EZGİLİLER DİL EĞİTİMİ ÇALIŞTAYINDA

Ezgililer Eğitim Kurumları İletişim Diller Bölümü, 17-18 Ekim 2017 tarihlerinde ilkokul ve ortaokul velilerini Öğretmen Eğitmeni ve Yüksek Öğretim Koordinatörü Sayın Turgut Turunç tarafından yönetilen eğitim çalıştayında buluşturdu.

İngilizce, Fransızca ve Almaca dillerinden gerçekleştirilen sunumun ardından açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Müdürü Haydar ÜRÜN, İngilizce olarak Ezgililerin dil eğitimine vermiş olduğu önemi anlattı. Açılış konuşmasının ardından sahneye Turgut Turunç davet edildi. “ÖğreNİYORUM” adlı çalıştay boyunca velilerimize “Dil Eğitiminde Bireysel Farklılıklar, Ebeveynlerin Çocuklara Yaklaşımları, Çocukların Farkındalık Düzeyleri, Öğrenme Yollarının Çeşitliliği ve Dil Eğitiminde Velilerin Rolü” konularında etkinlikler eşliğinde önemli bilgiler ve yönlendirmeler yapılarak 2 seanslık çalıştay tamamlanmış oldu. Genellikle soru-cevap şeklinde süren çalıştayda velilerin çocuklarına daha iyi eğitim verebilme ve çocuklarının dil eğitiminde izlenebilecek yol haritalarını kullanma adına istekli halde oldukları gözlendi. Veliler tarafından dikkatle takip edilen çalıştay, neşeli yüzler ve zihinlerde kalan hoş enstantanelerle sona erdi.

Her anlamda eğitim kokan ve bolca kazanımın edinildiği çalıştayda bizleri ve velilerimizi aydınlatan Sayın Turgut Turunç’a ve İletişim Dilleri Bölümümüze teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.