Ezgililerden ATA’ya Yakışır Kutlama!

Ezgililer Eğitim Kurumları, Büyük Millet Meclisinin açılmasının, egemenlik hakkının millete verilmesinin 97. yıl dönümünü , her yıl olduğu gibi gününde, okul kampüsünde coşkuyla kutladı.

Kutlama, Yönetim Kurulu Başkanı  Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aksoy ve Okul Müdürü Haydar Ürün'ün katılımlarıyla gerçekleşti.

İstiklâl Marşı ve saygı duruşu ile başlayan kutlamada günün anlam ve önemini belirten Okul Müdürü Haydar Ürün, Atatürk’ün Türk Milletini milli egemenliğe götüren yolculuğuyla ilgili betimleyici bir konuşma yaptı.

Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen 23 Nisan kutlaması renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.

Öğrencilerin profesyonelce sundukları kutlama programında gösterdikleri başarılı performanslarla müthiş bir 23 Nisan şöleni yaşandı. Tiyatro, modern dans, keman dinletisi, oratoryo,  zeybek ve halk oyunları gösterileri ile göz dolduran kutlama programı, Görsel Sanatlar Sergisi ve İngilizce Kulübü öğrencilerinin hazırladığı Ülkeler adlı stand ile zenginleşti.

Ezgililer Eğitim Kurumları, tüm dünya çocuklarına armağan edilen  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın sevincini yaşamakta ve bu önemli günün mimarı Mustafa Kemal ATATÜRK'e şükranlarını sunmaktadır.