Ezgide Cumhuriyet ve Öğretmenler Günü Coşkusunun Birlikte Yaşandığı Gece

Özel Ezgililer “Öğretmenler Günü”nü Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Leman Sam konseriyle coşkuyla kutladı. Büyük Otel’de gerçekleşen gecede hem öğretmenler hem de veliler Leman Sam eşliğinde keyifli  bir gece yaşadı. Yemek İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Can Usta, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yangöz, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Samsun Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Fatma Arslan, Ezgililer Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kayış, Yönetim Kurulu Üyelerinden Dr. Tunç Üstün, Hasan Aksoy ,Mümin Korkmaz,Ezgililer Eğitim Danışmanı Abdullah Kılınç, Ezgililer Spor Kulübü Başkanı Avukat Gülay Deveci’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

02.11.2013 tarihinde yapılması planlanan ve Leman Sam’ın hastalığı nedeniyle ertelenen “Leman Sam ile Cumhuriyet Yemeği” 22 Kasım Cuma akşamı Öğretmenler Günü kapsamında gerçekleştirildi.

Okul Kurucu Müdürü Sezen Kılınç yemek öncesi yaptığı konuşmada, “ Eğitim olmadan öğretim düşünülemez. Çocuklarımız, yetiştirilmeyi hak eden, emek harcamaya değen en önemli varlıklarımızdır. Öğretmen olmak ile öğretmenlik yapmak farklı bir şey. Samsun’daki tüm özel okullar eğitime katkı sağlıyor. Çağdaş ve evrensel değerlere açık, ulusal kültürü korurken, evrensel kimlikli öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Ayrıca bizlere sağlanan imkanlar çok önemli, Özel okullar olarak bu konuda şanslıyız. Samsun’daki   şanslı  kurumlar olarak eğitime  gönül vermiş kadrolarımızla Samsun’un eğitim çizgisini yukarıya çekmeye çalışıyoruz; ancak devlet okullarındaki eli öpülesi öğretmenlerin de zor koşullarla hedefe ulaşmaya çalışan arkadaşlarımız olduğunun da farkındayız.

İster devlet, ister özel okul öğretmeni olalım sorumluluğumuz çok fazla.” diyerek iyi eğlenceler diledi. Leman Sam’ın, “Okulda yaptığım söyleşi sonrası öğrencilerinize hayran kaldım. Birçok üniversitede bile bu kadar kaliteli sorularla karşılaşmadım.” söylemi okul yönetimini de onurlandırdı.

Kılınç, “Her zaman EZGİM A.Ş. Yönetim Kurulu, kadromuzun arkasındaki kuvvetli güçtür. Saygılar sunuyor, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyor ve geceyi hazırlayan Okul Aile Birliğine teşekkür, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diyerek konuşmasını noktaladı.

Programına Ezgililer öğretmenlerinin “Öğretmenler Günü”nü kutlayarak başlayan Leman Sam, seslendirdiği eski ve yeni şarkılarıyla tüm misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.