Ezgililerde İlk Yardım

2-3 Kasım tarihlerinde okulumuzda düzenlenen ilkyardım seminerine Okul Müdür Yardımcımız Ali Rıza Gül’ün yanı sıra okul öğretmenlerimizden Fen Bilgisi Öğretmeni Nazlı Şahin, Beden Öğretmenleri Ümit Aydın, Alper Dikmen ve İhsan Özdemir ve okul görevlilerimizden İbrahim ÖZTÜRK’ün katılımıyla gerçekleşen seminer yoğun ilgi gördü.

Seminere okulumuz haricinde birçok kurum ve kuruluşun görevlileri de katıldı. Düzenlenen bu iki günlük seminerde iş yerlerinde ve okullarda karşılaşabilecek kazalarda ne gibi ilk yardım müdahaleleri yapılabileceği konusunda Dr. Safet Ertaş katılımcıları bilgilendirdi.

Sadece iş yerinde ve okulda değil günlük yaşamda da karşılaşabilecek kazalar içinde uygulamalı bilgilendirme yapıldı.