EZGİLİLER ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ MESLEKLERİ TANIYOR

Ezgililer anasınıfı öğretmen ve öğrencileri İtfaiye Merkezinin ev sahipliği yaptığı bir etkinlikle karşımızdalar.Öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde İtfaiye Merkezine giderek oradaki çalışanların çalışma sistemleri hakkında bilgi sahibi oldular,ayrıca öğrencilerimiz İtfaiye Çocuk Kulübü olduğunu ve isteyen herkesin kulübe katılabileceğini öğrenerek bilgilerine bilgi kattılar. İtfaiye Merkezi çalışanları bir de etkinlikte yer alan bütün öğrencilerimiz adına özel minik itfaiyeciler diploması hazırlayacaklarını belirtti ve en yakın zamanda öğrencilerimize diplomalarını vereceklerini söyledi. Böylesine anlamlı ve bir o kadar eğlenceli etkinlik için itfaiye çalışanlarına teşekkür ediyor,nice güzel ve bilgilendirici etkinlikte buluşmak ümidiyle diyoruz.