EZGİLİ MİNİKLERDEN BÜYÜLEYEN GECE

Özel Ezgililer’in okul bahçesinde Anaokulu'nun minik öğrencilerinin 2014-2015 öğretim yılı kep törenlerinde ebeveynlerine ve misafirlerine  keyifli dakikalar yaşattılar.

Bu güzel gecede konuşma yapan Ezgililer Kurucu Müdürü Sezen Kılınç velilerine hitaben "Bugün ekinlerin hasat zamanı. Bugün geçtiğimiz bir yıl boyunca büyük bir çabayla, sabırla, özveriyle ektiğimiz tohumların fidan verdiği gündür. Hepimizin bildiği gibi çocuklarımız, en değerli varlıklarımız, geleceğimiz ve umudumuzdur. Onları hayata hazırlarken kendine güveni tam, eğitime ve hayata hazır, soran, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, topluma duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedef edindik. Anasınıfı eğitime atılan ilk adımdır. Anasınıfı inşa edilen bir binanın temelidir.

Ezgililer eğitim kurumları olarak atılan bu temelden yükselecek inşaat muhteşem olacaktır.

Mezunlarımızın gittikleri okullardan aldığımız dönütler kalitemizi taçlandır-maktadır.

Bu başarıda  başarıya giden yolda özverili çalışan eğitim ekibimize, siz değerli velilerimize, minicik yürekleriyle başarıya imza atan sevgili yavrularımıza sonsuz teşekkür ediyor.

Bu derece ilkeli başarılı ve de çağdaş bir okulun yaşaması, daha da gelişmesi için ticari zihniyetten uzak, kalite yatırımlarıyla desteklerini esirge-meyen Ezgim A.Ş. Yönetim Kurulumuza, Başkanımız Sayın Muharrem Yılmaz’ın şahsında saygılarımı yineliyorum.” dedi.