EZGİLİLER ATA’SINI ANIYOR

84 yıl önce bugün sonsuzluğa uğurladığımız ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programımız sabah 09.05’teki siren sesinin ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Marşın ardından ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz, Atatürk büstüne çelenk bırakarak ona olan sevgilerini çiçeklerle gösterdiler.

Ardından öğrencilerimizin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak adına hazırladığı program için konferans soluna geçildi. Ortaokul Müdürümüz Aylin Avanoğlu, sosyal bilgiler öğretmenimiz Ali Osman Şahin ile öğrencimiz Ecem Yolaydın’ın günün anlam ve önemine değinen konuşmalarının sonrasında öğrencilerimizden oluşan koromuzun gerçekleştirdiği oratoryo ve seslendirdiği türkülerle Ata’mızı özlemle yâd ettik.

Ebedi Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıl dönümünde bir kere daha minnet, sevgi ve sonsuz özlemle anıyoruz.

“Fikirler ölmez!”

Programı izlemek için tıklayınız...