EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERİ

Ezgililer Eğitim Kurumları olarak ortaokulumuzda uyguladığımız “Akademik Danışmanlık” sistemi ile öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimini izlemekte, onların her adımını takip etmekteyiz. Yakaladığımız başarının altında da bunun yattığını bildiğimiz için Akademik Danışmanlık sistemini önemsemekteyiz.

Bu kapsamda uyguladığımız “Akademik Danışmanlık” sistemimize katkı sağlamak, değişen ve gelişen çağda günceli takip etmek adına “İz Koçluk Akademi”den Sayın Elgiz Henden; ortaokul öğretmenlerimize yönelik “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Semineri” gerçekleştirdi.

Öğretmenlerimizin de katkıları ile etkileşimin yüksek olduğu bu keyifli seminer için İz Koçluk’a ve Sayın Elgiz Henden’e teşekkür ederiz.