OKULUMUZ ESAFETY LABEL BRONZ ETİKETİ ALDI

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor.
Öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezi olan eSafety Label, okulların kendi çevrim içi güvenliğini değerlendirmeleri, iyileştirmeleri, güçlendirmeleri için harekete geçmelerini sağlıyor. Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün oluyor.
Ülkemizde de okulların e-Güvenlik alanında politikalarını oluşturdukları ve eylemsel olarak çevrim içi ve çevrim dışı uygulamalarını gerçekleştirdikleri “e-Güvenlik etiketi hizmetleri değerlendirme ve akreditasyon aracı” eSafety Label portalı gün geçtikçe daha fazla okulun sisteme dahil olması ile büyük bir hızla gelişiyor.
Okulumuz da 26 Ocak 2021 tarihinde eSafety Label başvurusu yapmış ve ilk başvuruda alınabilen bronz etiketi 329.7 gibi yüksek bir puanla kazanmıştır.Okulumuzda e güvenlikle ilgili çalışmalara verilen önem online süreçle birlikte artarak devam etmektedir.Bu süreçte katkıda bulunan tüm idareci, öğretmen,veli ve öğrencilerimizi kutluyoruz.