EZGİLİLERDE 1. SINIFLARIMIZ İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

Ezgililer Eğitim Kurumları, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerimizin hazır bulunduğu törenle 1. sınıflara yüz yüze eğitimin başlangıcını yaptı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile tören başladı. Okul Müdürü Haydar Ürün, yaptığı konuşmada Koranavirüs salgını sebebiyle uzun süre ayrı kaldığımız öğrencilerimizle yeniden kavuşmanın mutluluğunu çocuklarımız ve velilerimizle paylaştı. Okul Müdürü Haydar Ürün'ün konuşmasının ardından ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte gözlerindeki heyecan ve mutlulukla 1. sınıf öğrencileri sınıflarına uğurlandı. Ezgililer ailesi olarak tüm öğrencilerimize en kısa sürede kavuşmak ümidiyle sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl dileriz.